4 Must See ADE '18 Events

Curated by Delano Wijdh Lees verder!

ADE special met Stardom

Amsterdam – Woensdag 17 oktober vindt het grootste club evenement van de wereld weer in onze hoofdstad plaats, namelijk het Amsterdam Dance Event. Het 5-daagse evenement houdt zich dag en nacht bezig met muziekconferenties, festivals en nog veel meer festiviteiten gelinkt aan de electronic dance industry. Om je alvast een beetje in de stemming te laten komen hebben we hier wat dingetjes op een rij gezet.

Amsterdam Dance Event

Duizenden artiesten, meer dan 100 locaties, rond de 400.000 bezoekers van over de hele wereld en dat allemaal in onze hoofdstad. Klinkt als muziek in de oren en dat ook nog eens in maar liefst 5 dagen. Geen wonder dat het dan ook het grootste club evenement van de wereld is. Ben je zelf ook een echte partyanimal en heb je in de periode van 17 oktober tot en met 21 oktober niks te doen? Voel je dan geroepen om een feestje met je vrienden of familie mee te pikken op dit geweldige dance event. Hieronder vind je enkele hoogtepunten van het Amsterdam Dance Event

Awakenings

Deze technobanger gaat al jaren mee in Nederland en wordt ook gezien als het grootste techno event hier in het land. In de Gashouder worden maar liefst 7 feesten georganiseerd in 5 dagen tijd. Hoe dan? In het weekend vinden de edities overdag en ’s avonds plaats met verschillende thema’s en artiesten. Voor de echte liefhebbers en feestbeesten misschien wel een uitdaging om door te pakken van de dag naar de nacht show of andersom. Aan diversiteit dus geen gebrek. Ga je liever los op de lekkere beukplaten die techno je te bieden heeft? Dan is Awakenings de plek voor jou.

Martin Garrix

De huidige nummer 1 DJ van de DJ Mag Top 100 en onze voormalige Stardom klant, Martin Garrix, houdt ook dit jaar weer twee shows voor zijn fans in de RAI. Waar de meeste feesten 18+ zijn, houdt Garrix ook rekening met zijn jonge fans en geeft hij op zaterdag 20 oktober een show voor alle leeftijden. Hier kunnen dus ook de kleine fans live meegenieten van zijn wereldhits die ze normaal gesproken alleen op het internet kunnen vinden. Aan kaarten komen kan nog wel eens moeilijk worden aangezien het evenement voor beide dagen al stijf uitverkocht is. Is dit tevens zijn laatste show als de nummer 1 van de DJ Mag Top 100?

Amsterdam Music Festival

Tijdens Amsterdam Music Festival wordt de nieuwe nummer 1 van de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt. Deze avond wordt gevuld met de grootste artiesten uit de EDM scene. Je kan tijdens de livestream of live in de Johan Cruijff Arena mee kijken welke artiesten zich in de jaarlijkse DJ Mag hebben geplaatst. Hier zullen verschillende awards uitgereikt worden naast het feesten op de heerlijke dance hits van nu. Sinds vorig jaar heeft AMF ook een nieuw concept, namelijk een back 2 back show met twee top tier DJ’s. De zogeheten II=I (spreekt uit als two is one) show begon vorig jaar met Hardwell en Armin van Buuren en zal dit jaar bestaan uit het trio David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike.

Stardom

Wil je aan het werk in studio’s waar andere wereldartiesten je voor zijn gegaan? Wil je daarin zelf je gigs voorbereiden in een DJ studio of zelf aan je eigen muziek werken in de producer studio? Of lijkt het je leuk om je eigen live video set op te nemen? Stardom biedt je hierin de mogelijkheid om dit te realiseren. Wij bieden je DJ en producer studio’s aan voorzien met hoge kwaliteit geluidsapparatuur waarin jij lekker je gang kan gaan met je eigen muziek. Naast onze studioverhuur bieden we ook workshops en geven we je de mogelijkheid om een live video set op te nemen om zo je carrière een boost te geven. Ben je benieuwd welke grote artiesten je voorgingen of ben je geïnteresseerd in een van de bovengenoemde diensten? Neem dan eens een kijkje op de website.

Q-Factory

Op de plek waar de studio’s van Stardom zich bevinden, worden ook conferenties en feesten georganiseerd waar je zelf ook deel van kan uitmaken, namelijk in de Q-Factory. Op de woensdag van ADE kan je meegenieten van de swingende EDM, future house en tech house beats van Oliver Heldens met zijn evenement: Oliver Heldens presents Heldeep. Op de vrijdag verzorgen de mannen van Lucas & Steve de avond met het evenement: Skyline Sessions by Lucas & Steve. Nadat ze vorig jaar hun evenement helemaal wisten uit te verkopen keren ze dit jaar weer terug naar Q-Factory om een toffe show neer te zetten. Op de zaterdag wordt de Q-Factory omgetoverd tot de Revealed Factory. Overdag vindt de Revealed Day Conference plaats waarbij de artiesten van Revealed Recordings je van alles bijbrengen over hun label, de EDM scene en nog vele muzikale activiteiten. ’s Avonds keert het club life van Revealed terug met Revealed Night. Hierbij wordt het dag gedeelte van de Revealed Day Conference achter zich gelaten en wordt er massaal gefeest met de beste Revealed artiesten, tracks en special guests. Wie weet kan je label boss Hardwell zelf ook nog bewonderen.