Full-time Sales Manager

Ondernemende professional gezocht voor opzet wereldwijd muziek imperium Lees verder!

Voor ons bedrijf Stardom zijn we (Laurens Simonse en Tijs Luijbregts) op zoek naar een fulltime ondernemende professional die ons helpt onze wereldwijde ambitie waar te maken.

Binnen jouw rol als Chief Sales and Online ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de bezettingsgraad in de DJ- en Producer studio’s, de klantafhandeling en de verbetering van de online klantbeleving. Jouw takenpakket zal grofweg bestaan uit de volgende onderdelen:

Taken:

– SEO (on- and offpage optimalisatie)

– SEA (budgetbewaking en opzetten campagnes)

– Community building

– Actief werven van nieuwe klanten (studio’s)

– Contracten sluiten (naar de studio toe, onderhandelen, closen)

– Rapportages maken

– Acquisitie van DJ’s

– Acquisities van producers

– Strategisch denken

– Commercieel klantcontact (website chat, fb-chat, mails afhandelen)

– Bezoeken aan externe partijen (Sony, Spinnin, Revealed)

– Bouwen van je netwerk (borrels, ADE)

Als persoon kenmerk je je door een gedreven, energieke grondhouding en zou je jezelf zonder blozen durven te omschrijven als intelligent. Je bent een go-getter, iemand die niet rust voor hetgeen bereikt is dat je voor ogen hebt. Je bent creatief en hebt een (al dan niet latente) interesse in de muziekwereld. Je krijgt er kippenvel van als je je doelen bereikt of als je een gave artiest live voor je neus op ziet treden. Je durft met eigen ideeën te komen en bent nooit bang om je mening te geven wanneer jij denkt dat dit een positieve bijdrage heeft. Je hebt al de nodige ervaring met werken in teams en bent niet bang om de telefoon op te pakken. 

Bij deze vacatures zijn we op zoek naar de volgende punten in een Stardom-medewerker:
– Humor
– Gedreven
– Ondernemend / niet bang
– Intelligent
– Durft de telefoon te pakken
– Zelfstandig
– Communicatief vaardig
– Enthousiast
– Bent klantgericht
– Proactieve houding

Over dit bedrijf

Stardom heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. De organisatie helpt jong talent op DJ- en producer-gebied de top te bereiken in hun vakgebied. Dit jaar hebben we 5 studio’s gebouwd waar je als DJ en producer flexibel hoogwaardige ruimte kunt huren. Bekende namen uit de scene als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt maakten en maken geregeld gebruik van onze studio’s.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het moment daar om nieuw bloed binnen de organisatie aan te trekken. Ben jij de persoon die deze veelbelovende start-up in samenwerking met de twee eigenaren naar een nieuw niveau gaat tillen?

Geïnteresseerd?
Lijkt jou het leuk om in een gezellig, top team te werken en daarbij in contact te komen met de muziek wereld? Stuur een mailtje naar tijs@stardom.nl en wie weet zien we jou hier terug op ons kantoor.