De Stardom Family, misschien heb je er al van gehoord of het ergens voorbij zien komen. Zo niet, lees dan vooral verder want wij leggen je uit wat het inhoud!

Wat houdt de Stardom Family in?

De Stardom Family is een community die opgericht is om producers en DJ’s een stapje in de goede richting te geven. Dit doen we doormiddel van masterclasses en pizza avonden te organiseren om meer kennis te vergaren over de industrie en samen verbeteringspunten te bespreken waarbij we de Family helpen stappen te zetten in hun carrière. Als Family member kun je in een van onze studio’s terecht tegen een gereduceerd tarief én kun je alle masterclasses en pizza avonden bijwonen. Hierdoor proberen we de carrière van deze jonge talenten een boost te geven.

Wat zijn de voordelen van de Family?

Als Family member geniet je van allerlei extra’s. Zo wordt er bijvoorbeeld eens per maand een pizza avond georganiseerd. Een avond waarbij er een kleine masterclass geven wordt, onder het genot van een heerlijke pizza en een verfrissend drankje. Er komen onderwerpen voorbij die jullie besproken willen hebben. Dit kunnen problemen zijn waar de members tegenaan lopen, maar ook leerpunten waarbij we professionals laten langskomen om hier hun verhaal over te doen. Family members krijgen hier ook de tijd om vragen te stellen en krijgen persoonlijk advies.

Daarnaast kun je als family member gratis naar onze masterclasses die een keer per maand worden gegeven door mensen uit het vak. Zo hebben we onder andere de social mediamanager van Tiësto in de studio gehad die alle inside-outs vertelde over sociale media en Tom & Jame die je alles konden vertellen over een unieke productie sound.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je wat om de Stardom Family te joinen en zo jouw carrière een boost te geven? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@stardom.nl of te bellen naar het nummer 020 210 1041. Hopelijk zien we je snel terug binnen onze Family.