Part-time Sales Vacature

Stardom is op zoek naar jou! Lees verder!

Binnen Stardom zijn we op zoek naar een salestopper om ons part-time salesteam te versterken. Vind jij het tof om een netwerk in de muziekindustrie op te bouwen? Werk jij graag met DJ’s/Producers/Agents en Managers? Ben je niet bang om de telefoon op te pakken en krijg jij drive van het werken met targets? En ben je 8-16 uur per week beschikbaar? Dan hebben wij op ons kantoor aan de Ruijterkade een hele mooie plek voor jou gereserveerd!

Bij deze vacatures zijn we op zoek naar de volgende punten in een Stardom-medewerker:
– Humor
– Gedreven
– Ondernemend / niet bang
– Intelligent
– Durft de telefoon te pakken
– Zelfstandig
– Communicatief vaardig
– Enthousiast
– Bent klantgericht
– Proactieve houding

Over dit bedrijf
Stardom heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. De organisatie helpt jong talent op DJ- en producer-gebied de top te bereiken in hun vakgebied. Dit jaar hebben we 5 studio’s gebouwd waar je als DJ en producer flexibel hoogwaardige ruimte kunt huren. Bekende namen uit de scene als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt maakten en maken geregeld gebruik van onze studio’s.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het moment daar om nieuw bloed binnen de organisatie aan te trekken. Ben jij de persoon die deze veelbelovende start-up in samenwerking met de twee eigenaren naar een nieuw niveau gaat tillen?

Geïnteresseerd?
Lijkt jou het leuk om in een gezellig, top team te werken en daarbij in contact te komen met de muziek wereld? Stuur een mailtje naar Leonard@stardom.nl en wie weet zien we jou hier terug op ons kantoor.