Marketing & Design Stagiaire

Lees verder!

Sta jij het liefste achter de lens en ga je altijd voor dat ene perfecte shot? Heb jij daarnaast een scherp oog voor design en weet jij als geen ander hoe je kunt photoshoppen? Wil je bovendien jouw grenzen verleggen binnen de muziekindustrie en in contact komen met DJ’s, producers en agents? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een fulltime marketing & multimedia design meewerkstagiair(e) vanaf februari 2019.

Zo zien jouw dagen eruit
Jouw wekker gaat en in een droom ben je op een gaaf idee gekomen voor een videoshoot. Je wil het draaiende leven van een paar van onze Stardom Family Members gaan volgen door met een camera backstage te staan bij hun optredens. Tijdens het douchen zet je Spotify aan en werk je al eventjes wat visuals uit in jouw gedachten.

Eenmaal op kantoor drink je een heerlijk bakje koffie en neem je samen met Team Stardom de planning door. We bespreken kort onze to-do’s en doelen van de dag. Voor de lunch ga je in ieder geval het concept van de videoshoot uitwerken en bovendien ga je beginnen aan het ontwerp van een poster voor de writers camp die over een paar maanden zal plaatsvinden. Dit jaar gaan we met een groepje DJ’s en producers vijf dagen naar het zuiden van Spanje om daar inspiratie op te doen e samen nieuwe muziek te maken.

In de middag staat een brainstorm op de agenda met jouw social media collega over de look & feel en invulling van het content plan in het tweede kwartaal. Daarna biedt je support aan de DJ’s/Producers die gebruik maken van onze studios. Dit kan van alles zijn, van vragen beantwoorden tot offertes opstellen en van prijsafspraken maken tot het bouwen aan de branding van één van onze muzikale talenten.

Voordat je het weet, is het vrijdag en aan het einde van een productieve week drink je samen met Team Stardom een drankje. Meestal spelen we dan nog even een potje Mario Kart op onze Switch of gaan we door naar een borrel of event van onze partners.

Dit ben jij
Jij bent de belichaming van Stardom op het gebied van marketing en zorgt ervoor dat onze boodschap op een speelse manier wordt vertaald voor de buitenwereld.

Je bent opgegroeid met een camera in de hand en bent altijd bezig met het vastleggen en bewerken van beeldmateriaal. Bovendien gaat jouw hart sneller kloppen van alle photoshop programma’s en ga jij helemaal los als er nieuwe Illustrator functionaliteiten beschikbaar zijn.

Verder heb je humor, ben je gedreven en ondernemend. Daarnaast ben je intelligent, durf jij de telefoon te pakken en kan je zelfstandig werken. Je hebt ook veel verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Hierbij ben je klantgericht, communicatief heel sterk en vooral ook enthousiast!

Dit zijn wij
Stardom heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. Wij willen muzikaal talent aanwakkeren en uitbouwen op een persoonlijke manier. Dat doen we door middel van (muzikale) begeleiding, het beschikbaar stellen van studios & gear en daarnaast hebben we een hecht netwerk aan Stardom Family Members opgebouwd.

Inmiddels zijn er vijf studios waar je als DJ en producer op flexibele basis een kwaliteitsruimte kunt huren voor een vriendelijke prijs. Grote namen als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt hebben reeds gebruik gemaakt van onze studios. Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het tijd om nieuw talent aan te trekken.

Geïnteresseerd?
Ga jij ons helpen om deze ambitieuze startup naar het volgende niveau te tillen en lijkt het jou het leuk om in een sterk en gezellig team te werken midden in de muziekindustrie? Stuur dan een mailtje naar Melanie via melanie@stardom.nl ​dan zien we jou hopelijk snel verschijnen op ons kantoor!

SOORT
Stage

REGIO
Amsterdam

VERGOEDING
400 euro per maand

NIVEAU
HBO
Universiteit (WO)

OPLEIDING
(Grafisch) Design
Fotografie
Multimedia
Lifestyle
Entertainment
Commercieel
Communicatie
Marketing

PERIODE
Per februari 2020 voor 5 dagen per week gedurende een periode van minimaal 20 weken