Social Media Stagiaire

Lees verder!

Heb jij het Insta algoritme verslagen en de engagement groepen uitgespeeld? Leef jij voor hashtags en stories en ken jij alle influencers bij hun voornaam? Wil je bovendien jouw grenzen verleggen binnen de muziekindustrie en in contact komen met DJ’s, producers en agents? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een fulltime marketing & social media meewerkstagiair(e) vanaf februari 2019.

Zo zien jouw dagen eruit
Jouw wekker gaat en nog voordat je uit bed stapt, scroll jij door al jouw favoriete social feeds. Tijdens het douchen zet je Spotify aan en schiet je een goed idee te binnen voor een nieuwe Insta story die je vandaag wil gaan posten.

Eenmaal op kantoor drink je een heerlijk bakje koffie en neem je samen met Team Stardom even de planning door. We bespreken kort onze to-do’s en doelen van de dag. Voor de lunch ga je in ieder geval die ene story posten en bovendien maak je een overzicht van de posts voor aankomende week.

In de middag staat een brainstorm op de agenda met jouw design collega over de look & feel en invulling van het content plan in het tweede kwartaal. Daarna biedt je support aan de DJ’s/Producers die gebruik maken van onze studios. Dit kan van alles zijn, van vragen beantwoorden tot offertes opstellen en van prijsafspraken maken tot het bouwen aan de branding van één van onze muzikale talenten.

Voordat je het weet, is het vrijdag en aan het einde van een productieve week drink je samen met Team Stardom een drankje. Meestal spelen we dan nog even een potje Mario Kart op onze Switch of gaan we door naar een borrel of event van onze partners.

Dit ben jij
Jij bent de oren en ogen van Stardom op het gebied van marketing en weet wat er allemaal speelt in onze community, zodat jij onze social identity kan blijven versterken.

Je bent opgegroeid met een telefoon in je hand en weet iedereen op de social kanalen uithangt. Bovendien gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe Insta functionaliteit en ga jij helemaal los met GIF-stickers, polls en quizjes in jouw eigen stories.

Verder heb je humor, ben je gedreven en ondernemend. Daarnaast ben je intelligent, durf jij de telefoon te pakken en kan je zelfstandig werken. Je hebt ook veel verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Hierbij ben je klantgericht, communicatief heel sterk en vooral ook enthousiast!

Dit zijn wij
Stardom heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. Wij willen muzikaal talent aanwakkeren en uitbouwen op een persoonlijke manier. Dat doen we door middel van (muzikale) begeleiding, het beschikbaar stellen van studios & gear en daarnaast hebben we een hecht netwerk aan Stardom Family Members opgebouwd.

Inmiddels zijn er vijf studios waar je als DJ en producer op flexibele basis een kwaliteitsruimte kunt huren voor een vriendelijke prijs. Grote namen als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt hebben reeds gebruik gemaakt van onze studios. Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het tijd om nieuw talent aan te trekken.

Geïnteresseerd?
Ga jij ons helpen om deze ambitieuze startup naar het volgende niveau te tillen en lijkt het jou het leuk om in een sterk en gezellig team te werken midden in de muziekindustrie? Stuur dan een mailtje naar Melanie via melanie@stardom.nl en dan zien we jou hopelijk snel verschijnen bij ons op kantoor!

SOORT
Stage

REGIO
Amsterdam

VERGOEDING
400 euro per maand

NIVEAU
HBO
Universiteit (WO)

OPLEIDING
Lifestyle
Entertainment
Commercieel
Communicatie
Marketing

PERIODE
Per februari 2020 voor 5 dagen per week gedurende een periode van minimaal 20 weken