Web Design Stagiaire

Lees verder!

Kennen websites geen geheimen voor jou en is WordPress kinderspel voor je? Geniet je ervan om in zeeën van data te duiken en de waardevolle informatie eruit te vissen? Wil je bovendien jouw grenzen verleggen binnen de muziekindustrie en in contact komen met DJ’s, producers en agents? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een fulltime web development & business intelligence meewerkstagiair(e) vanaf februari 2019.

Zo zien jouw dagen eruit
Jouw wekker gaat en tijdens het ontbijt denk je na over de analyse die je gaat maken over de bezettingsgraad van onze studios in de afgelopen 6 maanden. Het sales team is namelijk razend benieuwd of ze hierdoor hun manier van werken kunnen verbeteren.

Eenmaal op kantoor drink je een heerlijk bakje koffie en neem je samen met Team Stardom de planning door. We bespreken kort onze to-do’s en doelen van de dag. Voor de lunch ga je bepalen welke data jij nodig hebt voor deze analyse en bovendien ga je alvast beginnen aan een schets van de rapportage.

In de middag werk je verder aan het uitrollen van een nieuwe pagina op de website en daarna biedt je support aan de DJ’s/Producers die gebruik maken van onze studios. Dit kan van alles zijn, van vragen beantwoorden tot offertes opstellen en van prijsafspraken maken tot het bouwen aan de branding van één van onze muzikale talenten.

Voordat je het weet, is het vrijdag en aan het einde van een productieve week drink je samen met Team Stardom een drankje. Meestal spelen we dan nog even een potje Mario Kart op onze Switch of gaan we door naar een borrel of event van onze partners.

Dit ben jij
Jij werkt vanuit het hart van Stardom en zorgt ervoor dat al onze relevante data op een gezonde manier door de organisatie wordt verspreid. Hierbij denk je voorbij de grenzen van software en tools en ligt jouw focus op het verbeteren en verrijken van onze processen.

Je bent opgegroeid voor een scherm en hebt weleens vaker (aan) een website gebouwd. Bovendien gaat jouw hart sneller kloppen van slimmer werken en ga jij helemaal los als je de vrije hand krijgt om een dashboard op te zetten.

Verder heb je humor, ben je gedreven en ondernemend. Daarnaast ben je intelligent, durf jij de telefoon te pakken en kan je zelfstandig werken. Je hebt ook veel verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Hierbij ben je klantgericht, communicatief heel sterk en vooral ook enthousiast!

Dit zijn wij
Stardom heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. Wij willen muzikaal talent aanwakkeren en uitbouwen op een persoonlijke manier. Dat doen we door middel van (muzikale) begeleiding, het beschikbaar stellen van studios & gear en daarnaast hebben we een hecht netwerk aan Stardom Family Members opgebouwd.

Inmiddels zijn er vijf studios waar je als DJ en producer op flexibele basis een kwaliteitsruimte kunt huren voor een vriendelijke prijs. Grote namen als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt hebben reeds gebruik gemaakt van onze studios. Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het tijd om nieuw talent aan te trekken.

Geïnteresseerd?
Ga jij ons helpen om deze ambitieuze startup naar het volgende niveau te tillen en lijkt het jou het leuk om in een sterk en gezellig team te werken midden in de muziekindustrie? Stuur dan een mailtje naar Melanie via melanie@stardom.nl en dan zien we jou hopelijk snel verschijnen op ons kantoor!

SOORT
Stage

REGIO
Amsterdam

VERGOEDING
400 euro per maand

NIVEAU
HBO
Universiteit (WO)

OPLEIDING
Web development
ICT
Business Intelligence
Data
Informatica

PERIODE
Per februari 2020 voor 5 dagen per week gedurende een periode van minimaal 20 weken