Stagiair gezocht!

Studenten in Nederland opgelet! Lees verder!

Dit ga je leren

De organisatie is op zoek naar een commerciële meewerkstagiair die het gaaf vindt om zowel marketing- als sales taken op te pakken.

In de bruisende muziek-industrie leer je alles van deze prachtige branche, van SEO/SEA tot direct mailing en campagnes maken alle aspecten van online marketing komen voorbij!

Marketing en sales stage binnen bedrijf in DJ-wereld

Zo ziet jouw dag eruit

Je staat op en zet al voor je de douche instapt een van je favoriete playlists aan. Terwijl je ontbijt scroll je door je feeds en zie je dat er toevallig net een nieuwe remix uit is van een plaat die je eerder in de Spotify World top 100 hebt zien staan.

Onderweg naar kantoor beluister je het album binnen een genre waar je niet direct van houdt, maar ach, wellicht zit er wat leuks bij. Terwijl je luistert denk je na over wat je vandaag uit de dag wil halen of wil gaan bereiken.

Je komt op kantoor, zet een bak heerlijk versgemalen koffie en neemt samen met Team Stardom de dagplanning/stand-up door. Je hoort waar iedereen zich mee bezig wil gaan houden en licht kort toe hoe het gisteren gegaan is en wat je vandaag op je planning hebt staan. Voor de lunch had je bedacht een salesgerelateerde nieuwsbrief op te stellen, waarin je kan meten wat jouw onderwerpregel voor conversie behaalt binnen ons klanten bestand. Na de lunch stuur je ‘m uit en check je de eerste resultaten. Je vervolgt je middag met de klantafhandeling van de DJ’s/Producers die gebruik maken van onze 5 studio’s door het land. Van technische vragen (waar je misschien nog geen antwoord op hebt, maar altijd kan vragen) tot offertes, prijsafspraken en koffie-meetings met de volgende spinnin’ records hotshot.

Je eindigt de dag met een laatste check op de door jou uitgestuurde nieuwsbrief en stelt een korte rapportage op waarin duidelijk te zien is dat onderwerpregel A beter heeft geconverteerd dan onderwerpregel B. Al je vooraf aangegeven to-do’s heb je behaald en tevreden zet je een nieuwe playlist aan onderweg naar huis, morgen begin je wat later omdat er in de avond een borrel voor mensen uit de industrie is waar je bij kunt zijn, heerlijk uitslapen dus!

Dit ben jij

– Humor
– Gedreven
– Ondernemend / niet bang
– Intelligent
– Durft de telefoon te pakken
– Zelfstandig
– Communicatief vaardig
– Enthousiast
– Bent klantgericht
– Proactieve houding

Over dit bedrijf

Dit bedrijf heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de muziekindustrie. De organisatie helpt jong talent op DJ- en producer-gebied de top te bereiken in hun vakgebied. Dit jaar hebben we 5 studio’s gebouwd waar je als DJ en producer flexibel hoogwaardige ruimte kunt huren. Bekende namen uit de scene als Martin Garrix, Hardwell, Dvbbs, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Feldt maakten en maken geregeld gebruik van onze studio’s.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Met dromen die ver buiten de Nederlandse grenzen reiken, is het moment daar om nieuw bloed binnen de organisatie aan te trekken. Ben jij de persoon die deze veelbelovende start-up in samenwerking met de twee eigenaren naar een nieuw niveau gaat tillen?

 

Geïnteresseerd?

Lijkt jou het leuk om in een gezellig, top team te werken en daarbij in contact te komen met de muziek wereld? Stuur een mailtje naar tijs@stardom.nl en wie weet zien we jou hier terug op ons kantoor.